Moederdag POP-UP 11 en 12 mei @Rosephine

Over ons

Over ons

De droom achter Rosephine

Op de bloemisterij in de Meienbroek werden de eerste bloemenkiemen gezaaid voor wat Rosephine is geworden. Met enkele jaren ervaring rijker werd het tijd voor een nieuwe stap en de verdere uitbouw van onze droom.

Rosephine staat niet langer alleen voor mooie bloemencreaties, maar de ervaring als florist gebruiken we nu ook om zelf kwaliteitsvolle bloemen te telen voor Delphine en andere floristen.

Moederdag POP-UP 2024

11 mei: 14u – 18u

12 mei: 9u – 12u

Verwen je mama met een kraakvers boeket of bloemstuk, boek een ontspannende workshop of verras haar met een bloemenabonnement.

Bestel vooraf http://www.rosephine.be/shop of maak je keuze in onze pop-up!

Open velddag 2024

1 juni: 13u – 17u en 2 juni: 10u – 17u

Nieuwsgierig naar hoe we jouw lokale en duurzame snijbloemen telen? Kom eens langs en geniet van de bloemenpracht.

PROGRAMMA: Rondleidingen tussen de bloemen, bloemenshop met verse creaties, randanimatie met o.a. kinderactiviteit, ijsjeskraam en een speurtocht voor jong en oud.

MOBILITEIT: Ben je uit de buurt, kom met de fiets. We voorzien een fietsenparking naast het veld.

MEER INFO: Onze open velddagen zijn een onderdeel van de Eco tuindagen van Velt vzw. Neem een kijkje op de website voor meer info: https://velt.nu/ecotuindagen

Heel graag tot dan!

 

Create: met liefde samengesteld

Bij Rosephine maken we bloemencreaties met hetgeen het veld ons in dat seizoen te bieden heeft. Als florist is het een cadeau om met onze kwaliteitsvolle materialen de juiste combinaties voor jou te maken.

Grow: met passie gekweekt

Kwaliteit, met liefde voor de bodem, lokaal en duurzaam
Met liefde en respect voor de bodem telen we bloemen tot kwaliteitsvolle producten, waar een professionele florist mee aan de slag kan.

Lees meer of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Ontmoet florist Delphine

Met create verwijzen we naar Delphine. Ze verwerkt de bloemen met passie en met respect voor onze planeet. Door te spelen met natuurlijke kleur, textuur en vorm maakt Delphine van bloemen een weelderige creatie.

Delphine
Wouter

Wie is bloementeler Wouter?

De rode klaproos in ons logo is niet alleen symbool voor de mooie Westhoek, maar ook een stille verwijzing naar de roots van Wouter. Getriggerd om via duurzame tuinbouw bloemen te telen, gaat Wouter steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het aanbod verder te optimaliseren. Ben je benieuwd wat Rosephine Grow voor jou kan betekenen? Neem dan zeker contact op.

Met liefde geleverd bij jou thuis

Leveren doen we elke dinsdag en donderdag in Lievegem*. We verpakken de bloemencreaties met zorg en bezorgen ze vers en persoonlijk tot aan jouw deur. Voor een levering betaal je €5.

*Niet voor Grow klanten.

Gratis afhalen in ons atelier in Lievegem

Tussen 14u en 20u kan je je bloemcreaties gratis afhalen in ons atelier in Lievegem*.
Als je voor 12 u ’s nachts besteld, kan je de volgende dag je bestelling ophalen.

*Niet voor Grow klanten.

Advies nodig?

Je hebt een vraag voor ons of je hebt advies nodig? Of je vindt niet wat je zoekt?
We helpen je met plezier verder.

Contacteer ons