Over ons

De droom achter Rosephine

Op de bloemisterij in de Meienbroek werden de eerste bloemenkiemen gezaaid voor wat Rosephine is geworden. Met enkele jaren ervaring rijker werd het tijd voor een nieuwe stap en de verdere uitbouw van onze droom.

Rosephine staat niet langer alleen voor mooie bloemencreaties, maar de ervaring als florist gebruiken we nu ook om zelf kwaliteitsvolle bloemen te telen voor Delphine en andere floristen.

Create: met liefde samengesteld

Bij Rosephine maken we bloemencreaties met hetgeen het veld en de serres ons in dat seizoen te bieden hebben. Als florist is het een cadeau om met onze kwaliteitsvolle materialen de juiste combinaties voor jou te maken.

Grow: met passie gekweekt

Kwaliteit, met liefde voor de bodem, lokaal en duurzaam
Met liefde en respect voor de bodem telen we bloemen tot kwaliteitsvolle producten, waar een professionele florist mee aan de slag kan.

Lees meer of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Ontmoet florist Delphine

Met create verwijzen we naar Delphine. Ze verwerkt de bloemen met passie en met respect voor onze planeet. Door te spelen met natuurlijke kleur, textuur en vorm maakt Delphine van bloemen een weelderige creatie.

Wie is bloementeler Wouter?

De rode klaproos in ons logo is niet alleen symbool voor de mooie Westhoek, maar ook een stille verwijzing naar de roots van Wouter. Getriggerd om via duurzame tuinbouw bloemen te telen, gaat Wouter steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het aanbod verder te optimaliseren. Ben je benieuwd wat Rosephine Grow voor jou kan betekenen? Neem dan zeker contact op.

Met liefde geleverd bij jou thuis

Leveren doen we elke dinsdag en donderdag in Lievegem*. We verpakken de bloemencreaties met zorg en bezorgen ze vers en persoonlijk tot aan jouw deur. Voor een levering betaal je €5.

*Niet van toepassing voor Grow klanten.

Gratis afhalen in ons atelier in Lievegem

Tussen 14u en 20u kan je je bloemcreaties gratis afhalen in ons atelier in Lievegem*.
Als je voor 12 u ’s nachts besteld, kan je de volgende dag je bestelling ophalen.

*Niet van toepassing voor Grow klanten.

Advies nodig?

Je hebt een vraag voor ons of je hebt advies nodig? Of je vindt niet wat je zoekt?
We helpen je met plezier verder.

Contacteer ons