Open velddagen 1 en 2 juni @Rosephine

Over ons

Grow

Als florist op zoek naar kwaliteitsvolle producten?

Ben je als florist op zoek naar een kwaliteitsvolle producten voor jouw creaties, evenementen of bloemenwinkel? Met liefde en respect voor de bodem telen we bloemen tot kwaliteitsvolle producten, waar een professionele florist mee aan de slag kan.

Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op

Kwaliteit

Een mooie creatie begint met goed basismateriaal: met liefde verzorgd, geoogst op het juiste moment en met de kortste tijd van het veld naar de florist.

Bij Rosephine geloven we heel sterk in de meerwaarde van een professionele florist die mooie bloemen kan schikken en matchen tot een nog mooier geheel waar de klant heel gelukkig van wordt.

Eenvoudig bestellen en afhalen

Als florist wil je bezig zijn met jouw bloemen. Daarom maken we het bestellen tot afhalen zo eenvoudig mogelijk zodat u zich kan concentreren op het maken van uw creaties.

Liefde voor de bodem

Een mooie bloem die groeit optimaal in een gezonde bodem vol leven. Niet alleen uit liefde voor de natuur, maar ook om te verzekeren dat we in de toekomst ook nog bloemen kunnen groeien.

Door zorg te dragen voor de bodem, dragen we zorg voor de toekomst en voor de bloemen die er op zullen groeien. Daarom weren we het gebruik van kunstmest en pesticiden bij de teelt van onze bloemen. Dit is niet alleen gezonder voor de natuur, maar ook voor jou als florist en jouw klanten.

Lokaal en duurzaam

In de gangbare teelt leggen snijbloemen grote afstanden af vooraleer ze bij de florist raken.

Soms in optimale omstandigheden, soms in minder optimale omstandigheden. Met onze lokale teelt willen we ook lokale floristen bedienen waardoor de afstanden kleiner worden. Een goede zaak voor het milieu, maar ook voor de kwaliteit van jouw product. De tijd die jouw bloemen minder lang onderweg zijn, is langer bloemenplezier voor jouw klant.

Als lokale producent willen we onze floristen ook leren kennen, informeren en helpen in hun zoektocht naar het beste product dat elk seizoen te bieden heeft. Op die manier versterken we elkaar en kunnen we de klant nog gelukkiger maken.

Samenwerken?

Ben je als florist overtuigd van de meerwaarde die Rosephine je kan bieden?
Of heb je een vraag?

Contacteer ons